Τηλ.::
Κίνα υπερήχων τμήματα καθαριστικό κατασκευαστής
Hong Group Shenzhen Limited

- Ο καθαρίζοντας εμπειρογνώμονάς σας

 

Αρχική Σελίδα

Hong Group Shenzhen Limited

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Hong Group Shenzhen Limited

, Ομάδα Shenzhen της Hong που περιορίζεται, σας αφοράμε ιδιαίτερα, ο πολύτιμος πελάτης μας. Γίαυτό ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας. Με 15 έτη εμπειρίας στην υπερηχητική βιομηχανία, ξέρουμε πόσο σκληρά πρόκειται για έναν ξένο πελάτη να βρεί έναν αξιόπιστο προμηθευτή στη ΜΕΓΑΛΗ Κίνα Σε αυτήν την περίπτωση, είμαστε όχι μόνο πωλώντας υπερηχητικός καθαριστής σε σας, θα παράσχουμε ότι μας αφιερώστε την υπηρεσία για σας ακόμα και αφού πληρώσατε. Το οποιεσδήποτε πρόβλημα και η ερώτησή σας θα πάρουν τη γρήγορη απάντηση εδώ.

 

Η Hong ηχιτική είναι άμεσο εμπορικό σήμα της ομάδας Shenzhen της Hong που περιορίζεται. Η Hong ηχιτική παρέχει όλα τα είδη υπερηχητικής καθαρότερης και επαγγελματικής λύσης καθαρισμού για το πρόβλημα καθαρισμού σας.

 

Έχουμε τον ισχυρό πελάτη να ανατροφοδοτήσει σε πολλές βιομηχανίες όπως αυτοκίνητο, τις φόρμες, το αεροδιάστημα, τα πυροβόλα και το κ.λπ.

 

Είμαστε εδώ για σας στο 24/7. Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Hongsonic

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 200,0000-300,0000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Το 2003, Jianxiang Hong, ο ιδρυτής της Hong ηχιτικός έχει αρχίσει την εργασία σε ένας από το μεγαλύτερο υπερηχητικό καθαρότερο κατασκευαστή ως κύριο διευθυντή εφαρμοσμένης μηχανικής.

 

Σε επόμενα 10 έτη, Jianxiang Hong έχει τελειώσει τα προγράμματα χιλιάδων διεθνώς ως κύριο μηχανικό. Αυτό ήταν πότε διαπίστωσε ότι πολλοί ξένοι πελάτες έχουν το μεγάλο πρόβλημα βρίσκοντας τον αξιόπιστο προμηθευτή στη ΜΕΓΑΛΗ Κίνα. Θέλησε να βοηθήσει αυτούς τους πελάτες έτσι βρήκε τη νέα σκέψη για την καθιέρωση του επαγγελματικού ξένου τμήματος υπηρεσιών. Αρχικά, πρόσφερε την ιδέα του στην επιχείρησή του αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα σε μακροπρόθεσμο.

 

Το 2015, με την υποστήριξη των πελατών του, Jianxiang Hong άρχισε να χτίζει την επιχείρησή του έτσι μπορεί να βοηθήσει περισσότερους πελάτες. Έχει χτίσει μια επαγγελματική ξένη ομάδα υπηρεσιών που μπορεί να παρέχει την επαγγελματική λύση καθαρισμού ειδικά για τους ξένους πελάτες.

 

Το 2018, ηχιτική ενισχυμένη επιχείρηση κλάδων της Hong στο Χογκ Κογκ έτσι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας καλύτερα.

 

Από τον Απρίλιο του 2019, Hongsonic και Jietai ηχιτικά παγιώνονται ως μια επιχείρηση. Το Hongsonic γίνεται ξένο εμπορικό σήμα Jietai Sonic.Jietai ηχιτικού είναι ΤΟΠ κατασκευαστής 3 στη βιομηχανική υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή, έχει την εμπειρία ετών στην παραγωγή της αυτόματης γραμμής. Τα κύρια προϊόντα είναι υπερηχητικός καθαρίζοντας εξοπλισμός, βιομηχανικό σύστημα ανακύκλωσης απόβλητου ύδατος, εξοπλισμός επιφάνειας treamt και συνολική λύση σε αυτοί τομέας. Το Jietai ηχιτικό έχει περάσει ISO-9001, CE, FCC και RoHS. Έχουμε ένα εργοστάσιο άνω των 10000 τετραγωνικού μέτρου και ο αριθμός εργαζομένων μας είναι πάνω από 200.

 

Με αυτήν την ισχυρή υποστήριξη, Hongsonic θα εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με το καλύτερο προϊόν και την καλύτερη υπηρεσία.

υπηρεσία της εταιρίας

Η ηχιτική υπηρεσία της Hong περιλαμβάνει αλλά περισσότερο από:

  1. Ανεφοδιασμός υψηλός - ποιοτικό προϊόν
  2. Παρέχετε την υπηρεσία OEM&ODM
  3. Εξουσιοδότηση ενός έτους
  4. 24/7 απάντηση.
  5. Τεχνική υποστήριξη για όλο το χρόνο.
  6. Επαγγελματική πρόταση για την εργασία καθαρισμού σας.
  7. Πλήρης επιθεώρηση για κάθε προϊόν κάναμε.

Ομάδα επιχείρησης

Τεχνική ομάδα:

Όλοι οι μηχανικοί μας έχουν τουλάχιστον 5 έτη εργασιακής πείρας στην υπερηχητική βιομηχανία.

Αυτή η ομάδα οδηγεί από Mr.hong.

 

Ομάδα Ε&Α:

Όλα τα μέλη ομάδας Ε&Α μας έχουν τουλάχιστον 6 έτη εργασιακής πείρας.

Αυτή η ομάδα οδηγεί επίσης από Mr.Hong.

 

QC ομάδα:

Όλα QC μας τα μέλη ομάδας έχουν τα ακριβή πρότυπα στην επιθεώρηση κάθε προϊόντος μετά από την παραγωγή.

Η επιχείρησή μας έχει αυτοί για να επιστρέψει οποιοδήποτε προϊόν με το πρόβλημα.

 

Ομάδα πωλήσεων:

Όλο το άτομο πωλήσεών μας έχει τουλάχιστον 3 έτη εμπειρίας πωλήσεων στην υπερηχητική βιομηχανία.

Αυτή η ομάδα οδηγεί από το Michael, η οποία ήταν σε αυτήν την βιομηχανία για 5 έτη. 

Hong Group Shenzhen Limited
Βιομηχανικό πάρκο Hejing, 87 δυτικός δρόμος οικοδόμησης Hexiu, bao'an πόλη Shenzhen περιοχής
Τηλ.::86-0755-29784297
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας υπερήχων τμήματα καθαριστικό προμηθευτής. © 2018 - 2020 ultrasoniccleaning-machine.com. All Rights Reserved.