Τηλ.::
Κίνα υπερήχων τμήματα καθαριστικό κατασκευαστής
Hong Group Shenzhen Limited

- Ο καθαρίζοντας εμπειρογνώμονάς σας

 

Αρχική Σελίδα

Hong Group Shenzhen Limited Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Ήταν μια μεγάλη αγορά expenrience από Hongsonic. Όχι μόνο πώλησαν τη μηχανή αλλά και μου έδωσαν την επαγγελματική πρόταση για τον καθαρισμό μηχανών μου.

—— Lucas Thompson από τις ΗΠΑ

Αυτό όντας ποτέ εύκολος να καθαρίσει την αντλία επειδή η περίπλοκη μορφή και η τυφλή τρύπα του. Αλλά με τον ηχιτικό υπερηχητικό καθαριστή της Hong, έγινε ένα εύκολο πράγμα για να καθαρίσει την αντλία. Ακριβώς βάλτε την αντλία σας στη μηχανή και η μηχανή θα κάνει το υπόλοιπο της εργασίας.

—— Harry Josh από το UK

Είχαμε μιά φορά το μεγάλο πρόβλημα στον καθαρισμό των φορμών μετά από την παραγωγή. Ψάχναμε τη γρηγορότερη λύση για πολύ καιρό. Ευτυχώς βρήκαμε ηχιτικό σε απευθείας σύνδεση της Hong και theie η μηχανή ήταν ακριβώς πέρα από το expection μας. Τώρα έχουμε βελτιώσει την αποδοτικότητά μας πολλή λόγω αυτού του ηχιτικού υπερηχητικού καθαριστή της Hong.

—— Leon Schmidt από τη Γερμανία

Σαν ιδιοκτήτη εστιατορίου, ξέρουμε πόσοι χρόνος και εργασία κοστολογιμένοι στον καθαρισμό του σκεύους για την κουζίνα. Χάρι στη Hong ηχιτική, σχεδίασαν μια ενυδατώνοντας δεξαμενή και έναν υπερηχητικό καθαριστή για να μας βοηθήσουν να λύσουμε αυτό το πρόβλημα τέλεια.

—— Richard James από AustraliaAs

Τρέχουμε ένα αυτοκίνητο κατάστημα επισκευής. Έχουμε πολλοί αναγκαίος μέρη καθαρισμός πρίν επισκευάζουμε. Δεν είχαμε καμία ιδέα να εξετάσουμε τον ισχυρό άνθρακα. Ηχιτικός της Hong που ενισχύθηκε μας σχεδίασε μια μηχανή σύμφωνα με την απαίτηση καθαρισμού μας. Από τότε, χρειαζόμαστε ακριβώς μια μηχανή για να λύσουμε όλο το πρόβλημα καθαρισμού στο κατάστημά μας.

—— Aziz Mohammd από τη Σαουδική Αραβία

Η επιτροπή και η οθόνη ISF μας είναι άχρηστες αφότου πήραν βρώμικοι. Είναι δύσκολο να καθαριστεί με το χέρι. Είναι πολύ γρηγορότερο και ασφαλέστερο για μας να χρησιμοποιήσουμε τον ηχιτικό υπερηχητικό καθαριστή της Hong.

—— Małgorzata Matusza από την Πολωνία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Hong ηχιτική είναι πολύ ειδικεμένος στην παραγωγή όλων των ειδών υπερηχητικού καθαριστή συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας ενυδατώνει τη δεξαμενή.

  Η Hong ηχιτική έχει 4 γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο. 2 γραμμές παραγωγής είναι για την τυποποιημένη μηχανή κάτω από 38L. Μπορούμε να παραγάγουμε 20000 μονάδες το μήνα. Άλλες 2 γραμμές παραγωγής είναι για τη βιομηχανική μηχανή πέρα από 38L και την προσαρμοσμένη μηχανή. Μπορούμε να παραγάγουμε 10000 μονάδες το μήνα.

   

   

 • OEM / ODM

  Με την επαγγελματική ομάδα Ε&Α μας, μπορούμε να επιτύχουμε οποιεσδήποτε ιδέες συνήθειας από τους πελάτες μας. Έχουμε συνεργαστεί με πολλούς πωλητές εμπορικών σημάτων για χρόνια.

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α μας εστιάζει πάντα στην ανάπτυξη των προϊόντων. Ψάχνουν κάθε πρόοδο τεχνολογίας. Φέτος, έχουν εφεύρει έναν νέο τρόπο να συνδεθεί ο πίνακας κυκλωμάτων και η μηχανή μετατροπέων έτσι μπορεί να λειτουργήσει στην καλύτερη συνθήκη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hong Group Shenzhen Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael

Τηλ.:: 86-0755-29784297

Φαξ: 86-0755-88875589

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Hong Group Shenzhen Limited
Βιομηχανικό πάρκο Hejing, 87 δυτικός δρόμος οικοδόμησης Hexiu, bao'an πόλη Shenzhen περιοχής
Τηλ.::86-0755-29784297
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας υπερήχων τμήματα καθαριστικό προμηθευτής. © 2018 - 2020 ultrasoniccleaning-machine.com. All Rights Reserved.