Τηλ.::
Κίνα υπερήχων τμήματα καθαριστικό κατασκευαστής
Hong Group Shenzhen Limited

- Ο καθαρίζοντας εμπειρογνώμονάς σας

 

Αρχική Σελίδα

Hong Group Shenzhen Limited Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Ήταν μια μεγάλη αγορά expenrience από Hongsonic. Όχι μόνο πώλησαν τη μηχανή αλλά και μου έδωσαν την επαγγελματική πρόταση για τον καθαρισμό μηχανών μου.

—— Lucas Thompson από τις ΗΠΑ

Αυτό όντας ποτέ εύκολος να καθαρίσει την αντλία επειδή η περίπλοκη μορφή και η τυφλή τρύπα του. Αλλά με τον ηχιτικό υπερηχητικό καθαριστή της Hong, έγινε ένα εύκολο πράγμα για να καθαρίσει την αντλία. Ακριβώς βάλτε την αντλία σας στη μηχανή και η μηχανή θα κάνει το υπόλοιπο της εργασίας.

—— Harry Josh από το UK

Είχαμε μιά φορά το μεγάλο πρόβλημα στον καθαρισμό των φορμών μετά από την παραγωγή. Ψάχναμε τη γρηγορότερη λύση για πολύ καιρό. Ευτυχώς βρήκαμε ηχιτικό σε απευθείας σύνδεση της Hong και theie η μηχανή ήταν ακριβώς πέρα από το expection μας. Τώρα έχουμε βελτιώσει την αποδοτικότητά μας πολλή λόγω αυτού του ηχιτικού υπερηχητικού καθαριστή της Hong.

—— Leon Schmidt από τη Γερμανία

Σαν ιδιοκτήτη εστιατορίου, ξέρουμε πόσοι χρόνος και εργασία κοστολογιμένοι στον καθαρισμό του σκεύους για την κουζίνα. Χάρι στη Hong ηχιτική, σχεδίασαν μια ενυδατώνοντας δεξαμενή και έναν υπερηχητικό καθαριστή για να μας βοηθήσουν να λύσουμε αυτό το πρόβλημα τέλεια.

—— Richard James από AustraliaAs

Τρέχουμε ένα αυτοκίνητο κατάστημα επισκευής. Έχουμε πολλοί αναγκαίος μέρη καθαρισμός πρίν επισκευάζουμε. Δεν είχαμε καμία ιδέα να εξετάσουμε τον ισχυρό άνθρακα. Ηχιτικός της Hong που ενισχύθηκε μας σχεδίασε μια μηχανή σύμφωνα με την απαίτηση καθαρισμού μας. Από τότε, χρειαζόμαστε ακριβώς μια μηχανή για να λύσουμε όλο το πρόβλημα καθαρισμού στο κατάστημά μας.

—— Aziz Mohammd από τη Σαουδική Αραβία

Η επιτροπή και η οθόνη ISF μας είναι άχρηστες αφότου πήραν βρώμικοι. Είναι δύσκολο να καθαριστεί με το χέρι. Είναι πολύ γρηγορότερο και ασφαλέστερο για μας να χρησιμοποιήσουμε τον ηχιτικό υπερηχητικό καθαριστή της Hong.

—— Małgorzata Matusza από την Πολωνία

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

QC μας η ομάδα έχει ακολουθήσει αυστηρά μετά από τα βήματα στην επιθεώρηση και θα συνεχίσουμε αυτό.

 

1. Επιθεώρηση πρώτης ύλης. Θα ελέγξουμε κάθε πρώτη ύλη ότι ο προμηθευτής μας έστειλε σε και καταρτίσαμε τους κανόνες με τους εάν το ελαττωματικό ποσοστό τους είναι υψηλότερο από 1%, θα καθυστερήσουμε την πληρωμή 20 ημέρες και θα αυξηθούμε ανά 1%, η πληρωμή θα είναι καθυστέρηση 10 περισσότερες ημέρες.

 

2. Επιθεώρηση κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Υπάρχει ένας QC εργαζόμενος που μένει γύρω από τη γραμμή παραγωγής. Θα καθοδηγήσει τους εργαζομένους για να παραγάγει το προϊόν σύμφωνα με τα πρότυπα παραγωγής. Επίσης θα ελέγξει το προϊόν οποτεδήποτε. Εάν βρήκε το ελαττωματικό προϊόν, πρέπει να επιστρέψει αυτό το προϊόν πίσω στην ομάδα παραγωγής. Αυτή ή ο μισθός του συσχετίζεται με το ποσοστό QC περασμάτων προϊόντων.

 

3. Επιθεώρηση μετά από την παραγωγή. QC η ομάδα θα ελέγξει την προοπτική και τη λειτουργία με τα ακριβή πρότυπα επιθεώρησης μόλις πάρει το προϊόν από τη γραμμή παραγωγής. Για τη μικρή μηχανή κάτω από 38L, θα έχουν τη δοκιμή λειτουργίας μιας ημέρας και τον έλεγχο προοπτικής. Για τη μεγάλη μηχανή άνω των 38L, θα έχουν δύο ημέρες για την πλήρη επιθεώρηση.

 

4. Επιθεώρηση μετά από τη συσκευασία. QC η ομάδα θα έχει τον έλεγχο λεπτομέρειας αφότου η μηχανή παίρνει συσκευασμένη. Σε περίπτωση που η μηχανή παίρνει τη ζημία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ναυτιλίας.

 

5. Παραγωγή QC του αρχείου για τη μηχανή. Μπορούμε να ανακαλύψουμε το πιθανό πρόβλημα μέσω του μακροπρόθεσμου αρχείου. Hong Group Shenzhen Limited

Στοιχεία επικοινωνίας
Hong Group Shenzhen Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael

Τηλ.:: 86-0755-29784297

Φαξ: 86-0755-88875589

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Hong Group Shenzhen Limited
Βιομηχανικό πάρκο Hejing, 87 δυτικός δρόμος οικοδόμησης Hexiu, bao'an πόλη Shenzhen περιοχής
Τηλ.::86-0755-29784297
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας υπερήχων τμήματα καθαριστικό προμηθευτής. © 2018 - 2020 ultrasoniccleaning-machine.com. All Rights Reserved.